/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

A pierdut lupta cu noul coronavirus avocatul Veaceslav Țurcan

missing
10 martie 2021, ora 20:43

Avocatul Veaceslav Țurcan a pierdut lupta cu noul coronavirus. Cu un mesaj de condoleanțe a venit pe rețelele sociale consilierului juridic la Centrul de Resurse Juridice din Moldova – Ion Guzun.

„Avocatul Veaceslav Țurcan a decedat. O tristețe și o pierdere mare. Cred că era unul dintre puținii avocați naivi, dar plin de speranțe, că încălcările drepturilor omului și abuzurile trebuie scoase la vedere și merită de luptat pentru adevăr până la capăt. A luptat foarte mult pentru alții, inclusiv pentru victimele din aprilie 2009, dar nu a avut puteri pentru viața sa. Dumnezeu să-l odihnească în pace. Condoleanțe familiei”, a scris Ion Guzun pe pagina sa de Facebook.

Veaceslav Turcan a fost șef aș Biroului Asociat de Avocați „Veaceslav Turcan & Co” și președinte al organizației non guvernamentale „Ambasada Drepturilor Omului”.

În 1994 a absolvit Universitatea de Stat din Moldova, specialitatea expert juridic procuror criminalist.

Un număr record de cazuri de deces provocate de noul coronavirus a fost raportat pe 10 martie de Ministerul Sănătății. Din nefericire, 33 de persoane au pierdut lupta cu infecția. Bilanțul celor decedați a ajuns la 4 183.

Alte 1 753 de cazuri noi de infectare cu virusul COVID-19 au fost confirmate pe 10 martie în Republica Moldova. Din numărul total de cazuri, 12 sunt de import. Bilanțul persoanelor infectate cu noul coronavirus în țara noastră a ajuns la 198 228.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram