/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

Chișinăul, în lista celor patru orașe candidate pentru titlul de capitală Europeană a Tineretului 2024

missing
10 martie 2021, ora 09:19

Chișinăul a fost inclus în lista celor patru orașe candidate pentru titlul de capitală Europeană a Tineretului 2024. Forumul European al Tineretului apreciază faptul că mai multe orașe înregistrează progrese la capitolul angajării tinerilor, precum și pentru dezvoltarea politicii de tineret și participarea tinerilor la nivel local.

Titlul de Capitala Europeană a Tineretului 2024 va încuraja punerea în aplicare a Cartei Consiliului Europei privind participarea locală și regională a tinerilor prin intermediul unor idei și proiecte inovatoare.

Titlul „Capitala Europeană a Tineretului” este acordat de Forumul European al Tineretului unei municipalități europene pentru o perioadă de un an, timp în care îi este oferită șansa de a-și expune viața culturală, socială, politică și economică a tineretului.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram