/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Deputatul democrat Dumitru Diacov și soția acestuia sunt infectați cu virusul COVID-19

10 martie 2021, ora 20:08

Deputatul Partidului Democrat Dumitru Diacov este infectat cu virusul COVID-19. Despre aceasta însuși alesul poporului a anunțat pe 10 martie în cadrul emisiunii „Politica Nataliei Morari” de la TV8.

Parlamentarul a declarat că și soția sa a fost infectată, iar după două zile de așteptări pentru eliberarea unui loc, ieri a fost internată în Spitalul Republican.

Legislatorul primește tratamentul la domiciliu pentru că nu sunt locuri în instituțiile medicale. „Eu nu știu câte zile voi aștepta”, a spus Dumitru Diacov.

Deputatul a spus că șoferul său a fost contaminat și doi frați.

Un număr record de cazuri de deces provocate de noul coronavirus a fost raportat pe 10 martie de Ministerul Sănătății. Din nefericire, 33 de persoane au pierdut lupta cu infecția. Bilanțul celor decedați a ajuns la 4 183.

Alte 1 753 de cazuri noi de infectare cu virusul COVID-19 au fost confirmate pe 10 martie în Republica Moldova. Din numărul total de cazuri, 12 sunt de import. Bilanțul persoanelor infectate cu noul coronavirus în țara noastră a ajuns la 198 228.

 

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram