/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

/DOC/ Cod Roșu de alertă privind situația epidemică la Drochia. Au fost instituite noi măsuri restrictive

missing
10 martie 2021, ora 09:03

Raionul Drochia intră sub Cod Roșu de alertă privind situația epidemică în infecția cu COVID-19 din 10 martie. Potrivit deciziei Comisiei Raionale Extraordinare de Sănătate Publică Drochia (CRESPD), restricțiile vizeaz cinci localități din raion.

În contextul situației alarmante în raionul Drochia privind răspândirea pandemiei COVID-19, președintele raionului Drochia, Alexei Vasilean, a convocat membrii CRESPD într-o ședință de lucru. Prin urmare, Comisia a aprobat restricții pentru orașul Drochia, satul Miciurin, Țarigrad, Pelinia, Șuri, Chetrosu.

În acest context se interzice aflara în grupuri mai mari de trei persoane și se interzice aflarea în spațiile publice după ora 22:00 până la ora 07:00.

Amintim că, Comisia Națională Extraordinară în Sănătate Publică a aprobat decizia de institui  un regim special de activitate la nivel național, în perioada 1-15 martie 2021, inclusiv.

Astfel, instituţiile de învăţământ primar, gimnazial, liceal, extraşcolar, profesional tehnic şi superior, în instituțiile publice şi private vor desfășura procesul de studii în regim online.

Olimpiadele școlare nu vor mai putea fi organizate cu prezența fizică a persoanelor.Totodată starea de urgență în sănătate publică a fost prelungită până la 15 aprilie curent.

Sursa: Consiliul Raional Drochia

Sursa: Consiliul Raional Drochia

Sursa: Consiliul Raional Drochia

 

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram