/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Atac cu drone și reuniune NATO-Ucraina. Zelenski confirmă: Kievul a lovit un aerodrom în Crimeea

Doi frați din Orhei au murit pe patul de spital după ce ar fi fost bătuți, iar casa în care locuiau, incendiată

missing
10 martie 2021, ora 14:26

Tragedie în satul Bolohan din raionul Orhei. Doi frați în vârstă de 52 și 58 de ani, au murit pe patul de spital, după ce ar fi fost bătuți, iar mai apoi le-ar fi fost incendiată casa în care aceștia locuiau. Suspecții, doi tineri de 16 și 20 de ani, și-au recunoscut vina integral și au fost reținuți. 

Nenorocirea s-a produs în această noapte, 10 martie. Un bărbat a sunat la Serviciul 112, în jurul orei 04:00, care a anunțat despre incendiu.Cei doi au fost identificați ca proprietarii casei.

„La fața locului a fost îndreptată o autospecială a Serviciului de Pompieri Orhei, o ambulanță a SAMU-Orhei și un echipaj de reacționare operativă – 112 al IP Orhei. Ajunși la fața locului, în timpul intervenției de lichidare a incendiului, pompierii au depistat 2 bărbați în stare de inconștiență care au fost preluați de către ambulanță și transportați la Spitalul Raional Orhei. Din informațiile oferite la etapa inițială de către medici, pe suprafața corpurilor ambilor bărbați sunt prezente mai multe vătămări corporale sub formă de plăci în regiunea capului fracturi ale brațelor și picioarelor. Bărbații fiind transportați la spital, la scurt timp au decedat”, a declarat pentru tv8.md ofițera de presă a IP Orhei, Elena Băetrău.

Medicii legiști urmează să stabilească cauza exactă a decesului. În rezultatul măsurilor speciale de investigații, polițiștii au stabilit doi suspecți pe cazul dat.

Aceștia s-au dovedit a fi  doi tineri în vârstă de 20 și 16 ani care urmează a fi reținuți pentru 72 de ore și, respectiv 24 de ore. În cadrul audierilor, tinerii și-au recunoscut în totalitate vinovăția în cele săvârșite. Pe cazul dat a fost pornită cauză penală.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram