/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Vot final în Congres și exerciții NATO. Preotul de la înmormântarea lui Navalnîi, pedepsit

/FOTO/ Ultima oră. Alertă cu bombă la Judecătoria Chișinău, sediul Buiucani. Zona a fost încercuită

missing
11 martie 2021, ora 10:46

Alertă cu bombă la Judecătoria Chișinău, sediul Buiucani. Poliția a fost sesizată la ora 10:25, prin intermediul serviciului 112, apelul fiind făcut de un bărbat, care a comunicat că în incinta Judecătorii Chișinău, sediul Buiucani, se află un obiect explozibil.

La fața locului au intervenit toate serviciile specializate, printre care batalionul de patrulare și reacționare operativă al DP mun. Chișinău, grupa operativă a Inspectoratului de Poliție Buiucani, angajații IGSU fiind solicitată intervenția specialiștilor de la Bomteh.

Toți angajații și cetățenii care la moment se aflau în incinta clădirii au fost evacuați.

În aceste clipe, toate serviciile specializate activează la fața locului.

Angajații poliției întreprind toate măsurile în identificarea persoanei care a efectuat apelul. Toate circumstanțele urmează să fie stabilite.

Foto: Poliția Capitalei

Foto: Poliția Capitalei

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram