/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

Imunizarea împotriva COVID-19 a lucrătorilor medicali din asistența medicală primară începe mâine

missing
11 martie 2021, ora 17:46

 Campania de vaccinare împotriva COVID-19 din Republica Moldova continuă. Începând de mâine, 12 martie, 18 mii doze de vaccin împotriva COVID-19, inclusiv seringi și cutii de siguranță, vor fi repartizate instituțiilor din asistența medicală primară și centrelor de sănătate raionale, în scopul imunizării lucrătorilor medicali.

„Imunizarea tuturor lucrătorilor medicali este prioritară, pentru a putea acorda asistență medicală în continuare populației. Este imperios necesar asigurarea unui management riguros privind utilizarea rapidă și eficientă a dozelor de vaccin recepționate, conform programării aprobate, la nivel de instituție”, a menționat secretarul de Stat, Tatiana Zatîc, la ședința de astăzi cu conducerea centrelor de sănătate din țară.

Tot astăzi, a avut loc instruirea suplimentară a reprezentanților instituțiilor medicale și centrelor de sănătate din UTA Găgăuzia, privind organizarea eficientă a procesului de vaccinare. Subiectele abordate fiind asigurarea și administrarea în timp util a vaccinurilor împotriva COVID-19, distribuția, păstrarea, administrarea vaccinurilor și managementul evenimentelor/efectelor adverse post-imunizare COVID-19.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram