/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 783: Explozii, pericol atomic și noi reguli de mobilizare pentru armata ucraineană

UPDATE: Spiridon Vangheli este în viață

missing
12 martie 2021, ora 10:57

Solicitată repetat de tv8.md, purtătoarea de cuvânt a Spitalului de Urgență Dorina Arsene a spus că Spiridon Vangheli este în viață și nu este internat la Spitalul de Urgență. 

Scriitorul se află în Departamentul COVID-19 a Spitalului Clinic Republican „Timofei Moșneaga”, starea lui este de gravitate medie, stabilă. Acesta nu necesită respirație asistată.

Precizăm că inițial purtătoarea de cuvânt a Spitalului de Urgență Dorina Arsene a declarat că scriitorul Spiridon Vangheli a pierdut lupta cu virusul COVID-19.

„Decesul  a parvenit în dimineața zilei de 12 martie, în jurul 05:00. Scriitorul era internat în Spitalul de Urgență, Secția de Reanimare. Starea acestuia era extrem de gravă”, a comunicat Arseni pentru tv8.md.

Ulterior, aceasta a precizat că a confundat scriitorii. Amintim că astăzi, din nefericire, renumitul scriitor, Nicolae Dabija, a fost răpus de infecția COVID-19.

*TV8 își cere scuze pentru confuzia creată. 

 

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram