/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

/VIDEO/ Smiley a lansat piesa „Până la tine”, dedicată fiicei lui născute în urmă cu trei zile

missing
12 martie 2021, ora 12:51

Cântăreţul Smiley a lansat vineri piesa „Până la tine”, dedicată fiicei lui născute în urmă cu trei zile. Prin aceasta, el marchează începutul vieţii în trei, scrie news.ro.

„Am încercat să găsesc o formulă cât mai simplă şi mai directă de a ilustra sentimentul melodiei, de a transmite că momentul în care întemeiezi o familie este ceva unic şi că bucuria acestui moment este mult mai mare decât tot ce ai trăit până atunci. De aici şi metafora vizuală pe care am ales să o folosim. A fost o plăcere şi o premieră să lucrez direct cu Smiley în relaţia de regizor-actor şi suntem foarte bucuroşi de ce am realizat”, a declarat Dorian, care semnează regia clipului „Până la tine” alături de Nicu Drăgan, ca editor şi director de imagine.

Muzica şi versurile melodiei „Până la tine” sunt compuse de Smiley împreună cu Dorian Micu.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram