/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

/DOC/ Noile măsuri aprobate de Comisia de Sănătate Publică Chișinău, în contextul situației pandemice

missing
13 martie 2021, ora 23:43

După ședința Consiliului Suprem de Securitate de pe 13 martie la care a participat și edilul Ion Ceban, seara târziu Comisia Extraordinară de Sănătate Publică Chișinău a prezentat noi măsuri, impuse până pe 15 aprilie 2021, în contextul situației pandemice.

Membrii Comisiei au reiterat că este obligatoriu purtarea măștilor de protecție în toate spațiile publice închise și deschise din municipiul Chișinău, inclusiv în stradă și în transportul public.

Conducătorii instituțiilor publice și private vor asigura un regim special de lucru, prin atragerea la serviciu a personalului strict necesar și a personalului activitatea căruia necesită prezența obligatorie. Pentru personalul, activitatea căruia nu necesită prezența obligatorie la locul de muncă, se vor asigura condiții de muncă la distanță.

Continuă procesul educațional în grădinițe, cu prezența fizică, cu respectarea strictă a normelor de sănătate publică privind prevenirea și răspândirea virusului COVID-19.

Se reia procesul educațional în instituțiile de învățământ primar și secundar din orașul Chișinău, începând cu 16 martie 2021, în baza modelelor aprobate de Ministerul Educației.

Se reia activitatea Centrelor de Tineret, începând cu 16 martie, cu prezența fizică a unui număr maxim de 20 de tineri, cu respectarea strictă a normelor de sănătate publică privind prevenirea și răspândirea COVID-19.

Vedeți aici care sunt toate prevederile aprobate de Comisie.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram