/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

/FOTO/ Au ars ca o torță. Două automobile au luat foc noaptea trecută la Orhei

missing
14 martie 2021, ora 14:33

Două automobile de marca Mercedes, ce aparțin unui bărbat din satul Dîșcova, raionul Orhei, au fost cuprinse de flăcări în această noapte după orele 02.00.

Potrivit oamenilor legii, flăcările care au distrus practic în totalitate cele două mașini. Din fericire, în urma incendiului nici o persoană nu a avut de suferit.

La moment, polițiștii au mai multe versiuni în ceea ce privește cauza izbucnirii incendiului. Organul de urmărire penală în comun cu ofițerii de investigație, continuă acțiunile de cercetare pentru a stabili toate circumstanțele producerii incendiului.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram