Regina Elisabeta a II-a a avut vineri prima apariție publică de la interviul controversat acordat de prințul Harry și soția acestuia, Meghan, un interviu care a zdruncinat casa regală prin acuzațiile aduse.

Suverana a participat la o întâlnire online cu oameni de știință și elevi, pentru a marca Săptămâna Britanică a Științei, dar nu a făcut nicio referire la criza provocată de dezvăluirile celor doi, scrie digi24.ro.

În schimb, la cei 94 de ani, regina Elisabeta a II-a a arătat că își păstrează simțul umorului și și-a făcut interlocutorii să râdă cu poftă atunci când a fost întrebată despre cosmonautul Iuri Gagarin, pe care a avut ocazia să-l întâlnească.

– Bună dimineața!

– Bună dimineața, majestate! E minunat să fim cu dumneavoastră pentru a sărbători Săptămâna Britanică a Științei. Iuri Gagarin, primul om care a călătorit în spațiu, s-a născut pe 9 martie și cred, doamnă, că l-ați cunoscut. Ce ne puteți spune despre asta?

– Într-adevăr, da, a fost foarte interesant să-l cunosc.

– Cum era el?

– Rus!(râsete). Nu vorbea engleza. Era fascinant și cred că era fascinant, pentru că a fost primul (n.r: în spațiu), a adăugat regina. 

Iată momentul:

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!