/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Vot final în Congres și exerciții NATO. Preotul de la înmormântarea lui Navalnîi, pedepsit

Cazul adolescentelor care au bătut o fată la Ciocana: Au fost înaintate unele capete de acuzare și urmează să fie trimise în judecată 

missing
15 martie 2021, ora 09:56

Cazul bătăii din sectorul Ciocana, când o adolescentă a fost lovită cu brutalitate de mai multe fete, a fost discutat astăzi în cadrul ședinței săptămânale a serviciilor primăriei Chișinău. Potrivit informațiilor, au fost înaintate unele capete de acuzare și urmează să fie trimise în instanța de judecată. 

„Cât privește cazul de la Ciocana vreau să raportez că, pe unele capete de acuzare, noi am înaintat învinuirea și a fost remisă Procuraturii, pentru a merge în instanțele de judecată. Altele se află pe rol. Minorele care au fost implicate în această crimă gravă sunt la evidență. O parte din părinți au fost sancționați”, a menționat comisarul Lilian Luca în cadrul ședinței.

Referindu-se la acest subiect, Andrei Pavaloi, șeful interimar al Direcției Educației, a menționat că „au fost mai multe ședințe comune cu poliția și Direcția de educației, directorii adjuncți. A fost elaborat un plan de instruire și urmează să fie implementat acest plan. O să avem ore cu privire la bullying”.

Anterior, comisarul Lilian Luca a declarat că au fost deschise trei cauze penale după bătaia dintre adolescentele de la Ciocana.

La începutul lunii februarie, pe rețelele de socializare au apărut imagini cu o bătaie între câteva adolescente. Din imaginile postate se putea observa cum o fată a fost lovită cu picioarele și umilită de mai multe tinere. Incidentul a avut loc pe 5 februarie curent.

Mai apoi, pe rețelele sociale a fost postat încă un video, în care tinerele agresoare dansează, fac glume, iar una dintre ele spune că nu regretă deloc ceea ce a făcut și că, dacă ar fi cazul, și-ar repeta fapta.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram