Platforma DA salută consultările cu fracțiunile parlamentare planificate pentru mâine la Președinție și lansate de către șefa statului Maia Sandu. Deputatul Alexandru Slusari a reiterat că fracțiunea este pentru un Guvern care să aibă un mandat de câteva luni, care să soluționeze criza și apoi să fie declanșate alegeri.  

„Noi salutăm această inițiativă de consultări. Noi am vorbit despre necesitatea consultărilor demult. Considerăm că aceasta este calea pentru identificarea soluțiilor.

În ultima perioadă de timp starea lucrurilor s-a agravat. Avem o escaladare a situației.

Noi de mult am propus varianta noastră de soluționare a crizei. Noi venim cu idea învestirii unui Guvern anticriză cu un mandat scurt, să soluționăm câteva probleme stringente, să elaborăm o foaie de parcurs cum anul acesta să ajungem la alegeri anticipate”, a spus Alexandr Slusari, în cadrul emisiunii Cutia Neagră de la TV8.

Președintele Republicii Moldova Maia Sandu a chemat fracțiunile și grupurile parlamentare la consultări. Discuțiile vor avea loc mâine, 16 martie.

 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!