/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

Ce spune un deputat al Platformei DA despre consultările cu fracțiunile parlamentare anunțate de Maia Sandu

missing
15 martie 2021, ora 20:35

Platforma DA salută consultările cu fracțiunile parlamentare planificate pentru mâine la Președinție și lansate de către șefa statului Maia Sandu. Deputatul Alexandru Slusari a reiterat că fracțiunea este pentru un Guvern care să aibă un mandat de câteva luni, care să soluționeze criza și apoi să fie declanșate alegeri.  

„Noi salutăm această inițiativă de consultări. Noi am vorbit despre necesitatea consultărilor demult. Considerăm că aceasta este calea pentru identificarea soluțiilor.

În ultima perioadă de timp starea lucrurilor s-a agravat. Avem o escaladare a situației.

Noi de mult am propus varianta noastră de soluționare a crizei. Noi venim cu idea învestirii unui Guvern anticriză cu un mandat scurt, să soluționăm câteva probleme stringente, să elaborăm o foaie de parcurs cum anul acesta să ajungem la alegeri anticipate”, a spus Alexandr Slusari, în cadrul emisiunii Cutia Neagră de la TV8.

Președintele Republicii Moldova Maia Sandu a chemat fracțiunile și grupurile parlamentare la consultări. Discuțiile vor avea loc mâine, 16 martie.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram