/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 783: Lupte grele, pericol atomic și noi reguli de mobilizare! Oficial: 3 mari amenințări pentru Moldova

A murit generalul Anton Gămurari

missing
17 martie 2021, ora 11:23

A murit generalul Anton Gămurari, fost comandat al Brigăzii cu destinație Fulger, vicepreședinte al Uniunii Naționale a Veteranilor Războiului pentru Independență.  

„De obicei, amintirile despre războiul de pe Nistru se leagă de cele ale combatanților, ei au fost și rămân a fi eroii adevărați. Fostul comandant al Brigăzii cu destinație specială „Fulger”, Anton Gămurari, s-a prăpădit. Drum lin, domnule GENERAL, om ambițios și luptător, fire dârză și luptătoare, om cu excelente calități”, scris pe pagina sa de Facebook jurnalista Valetina Ursu.

Anton Gămurari a murit din cauza complicațiilor provocate de noul virus COVID-19.
Despre decesul generalului a scris și fostul șef al Poliției de Frontieră, Rosian Vasiloi.

Eroii nu mor niciodată
De obicei, amintirile despre războiul de pe Nistru se leagă de cele ale combatanților, ei au fost…

Publicată de Valentina Ursu pe Miercuri, 17 martie 2021

R.I.P General Anton Gamurari

Vă mulțumesc ????????❤️

#Eroiinumorniciodată

Publicată de Rosian Vasiloi pe Miercuri, 17 martie 2021

Anton Gămurari s-a născut la 15 august 1950 la Chișinău. Gămurari a făcut la școala militară superioară din Leningrad în anii 1977-1981.

După ce în 1991 a fost formată Brigada de poliție cu destinație specială „Fulger”, Anton Gămurari a condus-o până în 1997.

Anton Gămurari a participat activ la războiul de pe Nistru.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram