/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Crește numărul cazurilor grave de COVID-19 în rândul copiilor și femeilor gravide, spun specialiștii din domeniul Sănătății

17 martie 2021, ora 19:19

Crește numărul cazurilor grave de COVID-19 în rândul copiilor și femeilor gravide. Despre aceasta a anunțat secretara de stat a Ministerului Sănătății Tatiana Zatîc în cadrul unei conferințe de presă pe 17 martie curent, făcând referire la datele prezentate de specialiști.  

„Vedem o majorare a numărului de copii infectați și specialiștii din domeniu vorbesc deja despre cazuri mai multe cu agravare în rândul copiilor și în rândul gravidelor. Este foarte important ca copiii să respecte în continuare măsurile de protecție”, a spus secretara de stat.

Tatiana Zatîc a menționat că în ultima perioadă a fost înregistrat un număr mai mare a persoanelor tinere infectate, care au avut o evoluție cu agravare a stării de sănătate, „ceea ce reprezintă un pericol eminent. Avem cazuri când se finalizează fatal, cu deces”, a precizat secretara.

Bilanțul copiilor infectați cu virusul COVID-19 în țara noastră a ajuns la 10 810, iar a femeilor gravide la 891.

Antirecord! 1 916 persoane au fost testate pozitiv la COVID-19

 

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram