/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/FOTO/ Jaf în casa Domnului: Un bărbat din Strășeni, suspectat de comiterea mai multor furturi din biserici

17 martie 2021, ora 11:37

Un bărbat în vârstă de 44 de ani, originar din Capitală, a fost reținut de oamenii legii fiind suspectat că într-o lună de zile a comis mai multe furturi din lăcașurile de cult. 

Acesta a pătruns în zece biserici din raioanele Străşeni, Ungheni, Hînceşti și Rezina, de unde a furat produse alimentare și bani. Potrivit estimărilor, valoarea bunurilor sustrase se ridică la peste 30 de mii de lei.

La momentul comiterii furturilor, bărbatul nu avea un loc stabil de trai, fiind eliberat din detenție în luna februarie anul curent, unde își ispășise pedeapsa pentru infracțiuni analogice.

La moment au fost inițiate mai multe cauze penale, iar bănuitul a fost reținut pentru 72 de ore. Oamenii legii efectuează măsuri de urmărire penală şi măsuri speciale de investigaţii, în scopul acumulării materialului probatoriu şi stabilirii implicării bănuitului în comiterea altor infracţiuni comise pe teritoriul ţării.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram