/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

Încă trei deputați din Parlament au fost testați pozitiv la Covid-19

17 martie 2021, ora 12:49

Alți trei deputaţi din Parlamentul Republicii Moldova au fost depistați pozitiv la Covid-19. Este vorba despre Violeta Ivanov, Reghina Apostolova și Sergiu Sîrbu, deputați ai fracțiunii parlamentare „Partidul Șor” și grupul parlamentar „Pentru Moldova”. Informaţia a fost confirmată pentru tv8.md de deputata „ȘOR”, Marina Tauber.

„Cu regret, vă confirm că deputații au Covid-19, și echipa noastră în frunte cu Ilan Șor îi dorește însănătoșire cât mai grabnică și multă – multă sănătate! Sunt foarte activi și tot timpul, ca de obicei participă la toate activitatățile fracțiunii Partidului „Șor” și a Platformei „Pentru Moldova” în formatul online. Totodată deja în curând îi așteptăm cu nerăbdare la toate evenimete, ședințe și activități în mod fizic”, a declarat Marina tauber pentru tv8.md, fără a oferi alte detalii despre starea lor de sănătate.

Totodată, l-am contactat și pe deputatul Sergiu Sîrbu, însă acesta nu ne-a răspuns.

Amintim că, marți, 16 martie, și deputatul PAS, Dumitru Alaiba, a scris pe Facebook că a fost testat pozitiv la virusul Covid-19. Deputatul menţionează că cel mai dificil îi este să conştientizeze că anume el a adus virusul în casă şi i-a infectat pe membrii familiei.

În ultimele 24 de ore, Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale (MSMPS) a anunțat că alte 1688 cazuri noi de infectare cu COVID-19 au fost confirmate în Republica Moldova. Totodată, alte 33 de persoane au decedat din cauza complicațiilor cauzate de noul virus.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram