/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

Noul BMW iX se prezintă în două motorizări de start. Iată cât costă în Germania

missing
17 martie 2021, ora 09:27

Noul BMW iX, a cărui lansare pe piaţă va fi la finalul anului 2021, anunţă o nouă eră în mobilitate şi se concentrează pe o interpretare nouă a designului, dezvoltării durabile, plăcerii condusului, versatilităţii şi luxului. Este primul model bazat pe un nou set de instrumente modular, scalabil, pe care va fi construit viitorul BMW Group.

Conceput de la bun început pentru o mobilitate full electrică, iX vede BMW redefinind conceptul Sports Activity Vehicle (SAV) de succes. Va adopta o abordare dublă a misiunii, cu două variante ale motorului electric oferite de la lansare. Află mai multe din articolul complet de pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram