/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

/DOC/ Cine este deputatul care a semnat pentru Durleșteanu, dar nu a semnat pentru Golovatiuc

missing
18 martie 2021, ora 18:06

În timp ce pentru candidatura Marianei Durleșteanu au semnat 54 de deputați, pentru candidatura lui Vladimir Golovatiuc au semnat 53 de aleși ai poporului. Din motive de sănătate, nu a fost posibil ca deputatul grupului parlamentar „Pentru Moldova” Sergiu Sîrbu să semneze acest document. 

Solicitată telefonic, deputata Partidului „Șor” Marina Tauber a declarat că: „Domnul Sîrbu, desigur, ca coechipierul nostru, este de acord cu decizia platformei „Pentru Moldova” și cu fracțiunea Partidului „Șor”, dar având în vedere că este infectat cu virusul COVID-19, astăzi nu a fost tehnic posibil ca să semneze acest document”.

Menționăm că printre semnatarii declarației de astăzi se numără trei deputați independenți, aleși ai poporului din Partidul Socialiștilor, Partidul „Șor” și grupul „Pentru Moldova”.

Amintim că soția lui Sergiu Sîrbu a scris pe pagina sa de Facebook că deputatul este internat în stare gravă în secția terapie intensivă.

Vedeți aici declarația privind constituirea majorității parlamentare semnată pe 11 februarie: 

Iar aici declarația semnată pe 18 martie. 

 

 

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram