În timp ce pentru candidatura Marianei Durleșteanu au semnat 54 de deputați, pentru candidatura lui Vladimir Golovatiuc au semnat 53 de aleși ai poporului. Din motive de sănătate, nu a fost posibil ca deputatul grupului parlamentar „Pentru Moldova” Sergiu Sîrbu să semneze acest document. 

Solicitată telefonic, deputata Partidului „Șor” Marina Tauber a declarat că: „Domnul Sîrbu, desigur, ca coechipierul nostru, este de acord cu decizia platformei „Pentru Moldova” și cu fracțiunea Partidului „Șor”, dar având în vedere că este infectat cu virusul COVID-19, astăzi nu a fost tehnic posibil ca să semneze acest document”.

Menționăm că printre semnatarii declarației de astăzi se numără trei deputați independenți, aleși ai poporului din Partidul Socialiștilor, Partidul „Șor” și grupul „Pentru Moldova”.

Amintim că soția lui Sergiu Sîrbu a scris pe pagina sa de Facebook că deputatul este internat în stare gravă în secția terapie intensivă.

Vedeți aici declarația privind constituirea majorității parlamentare semnată pe 11 februarie: 

Iar aici declarația semnată pe 18 martie. 

 

 

 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!