/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

Ion Chicu spune când va pronunța decizia finală despre crearea unei formațiuni politice

missing
18 martie 2021, ora 10:04

Ex-premierul Ion Chicu spune că până pe data de 31 martie curent va informa împreună cu colegii despre o decizie finală în privința creării unei formațiuni politice.

Un anunț în acest sens fostul prim-ministru a făcut pe data de 18 martie pe contul său de Telegram.

Ex-premeirul Ion Chicu a admis că s-ar putea lansa în politică ieri, în cadrul emisiunii „Politica Nataliei Morari” de la TV8. Fostul prim-ministru a mai adăugat că liderul Partidului Socialiștilor Igor Dodon i-a propus să facă parte din echipa PSRM, dar acest scenariu a fost exclus.

„În cadrul emisiunii am spus, că obiectivul principal al unei eventuale formațiuni politice cu participarea mea și a colegilor mei, este integrarea europeană a statului Republica Moldova”, a reiterat Ion Chicu.

Tot la TV8, fostul șef al Executivului a menționat că printre membrii partidului s-ar număra și unii dintre foștii colegi din Guvern și că deja la Agenția Servicii Publice (ASP) a fost rezervată o denumire.

Amintim că Guvernul Chicu a fost învestit în luna noiembrie 2019, dar a plecat în demisie în decembrie 2020, sub pretextul declanșării alegerilor parlamentare anticipate.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram