/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

/LIVE/ Deputații se întrunesc în ședință. Majoritatea parlamentară urmează să anunțe un nou candidat la funcția de premier

missing
18 martie 2021, ora 10:28

Deputații se întrunesc astăzi în ședință plenară, începând cu ora 10:30. Pe agenda legislativului au fost incluse 29 de proiecte de legi și hotărâri, care urmează să fie dezbătute.Tot astăzi, în cadrul ședinței, majoritatea parlamentară, formată din 54 de deputați, printre care socialiști și membri ai Platformei „Pentru Moldova”, vor anunța un nou candidat pentru funcția de premier. 

„Avem mai mulți candidați. Nu putem exclude nici liderul socialiștilor. Nu o să examinăm înaintarea lui Igor Dodon acum. Candidatul nostru va face față tuturor presiunilor. A ocupat funcții importante. Candidatul înaintat de noi este mult mai pregătit. Este apreciat de toți cetățenii Republicii Moldova”, spunea ieri Baltrîncea.

Deputații  vor examina mai multe proiecte de legi și hotărâri, inclusiv proiectul de Hotărâre privind constituirea Comisiei speciale pentru selectarea candidaților la funcția de Avocat al Poporului, proiectul de lege pentru modificarea și completarea Legii cu privire la veterani, proiectul de modificare a Codului navigației maritime, proiectul de modificare și completare a Legii privind piața produselor petroliere, mai multe proiecte care vizează modificarea Legii privind finanțele publice.

Mâine, 19 martie, este planificată prezentarea Rapoartelor Curții de Conturi asupra administrării și întrebuințării resurselor financiare publice și privind activitatea Curții de Conturi pentru 2019.

Vedeți mai jos ordinea de zi: 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram