/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Sergiu Sîrbu, internat în stare gravă în secția terapie intensivă, după ce s-a infectat cu COVID-19

missing
18 martie 2021, ora 09:32

Deputatul Sergiu Sîrbu este internat în stare gravă în secția terapie intensivă, după ce a fost contaminat cu virusul COVID-19. Despre aceasta a scris soția legislatorului pe rețelele sociale, menționând că alesul poporului nu are acces la telefon, iar ea periodic primește mesaje de la medicii care-l supraveghează. 

„Soțul meu are COVID-19 și a fost internat în secția de terapie intensivă. Starea lui de sănătate este gravă, dar stabilă. Primesc periodic informații de la medicii care îl supraveghează, deoarece Sergiu nu are acces la telefon. În contextul în care în spațiul public au apărut informații eronate în ceea ce privește starea de sănătate a soțului meu, vă rog să nu speculați pe această temă și să dați dovadă de respect și înțelegere în aceste momente complicate pentru familia noastră”, a scris Ina Sîrbu pe pagina sa de Facebook.

Despre faptul că deputatul grupului parlamentar „Pentru Moldova” a fost infectat cu virusul COVID-19 a devenit cunoscut pe data de 17 martie curent. Pe lângă Sergiu Sîrbu, contaminați cu noul coronavirus sunt și deputatele Partidului „Șor” Violeta Ivanov și Reghina Apostolova.

Pe 16 martie și deputatul Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS) Dumitru Alaiba a scris pe Facebook că a fost testat pozitiv la virusul Covid-19.

Pe 17 martie în Republica Moldova a fost stabilit un nou antirecord a persoanelor contaminate cu virusul COVID-19. Alte 1 916 cazuri noi au fost înregistrate. Bilanțul cazurilor de COVID-19 în țara noastră a ajuns la 208 928, iar a persoanelor decedate de pe urma infecției la 4 436.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram