Război în Ucraina, ziua 122: Atac masiv al Rusiei. Rachetele au lovit și o bază militară importantă de lângă Polonia

politic

Ultima oră! Ambasadorul R. Moldova în Rusia, Vladimir Golovatiuc, candidatul majorității parlamentare la funcția de prim-ministru

18 martie 2021, ora 11:05
Distribuie:

Ambasadorul Republicii Moldova în Rusia, Vladimir Golovatiuc, este candidatul majorității parlamentare la funcția de prim-ministru, cel puțin asta se arată în declarația semnată de majoritatea parlamentară, formarea căreia s-a anunțat astăzi în plenul Legislativului.

Potrivit informațiilor, Vladimir Golovatiuc a acceptata propunerea de a fi înaintat pentru funcția de prim-ministru. Aceasta a fost contactat de președinta Parlamentului, Zinaida Greceanîi.

În timpul ședinței Parlamentului, președintele fracțiunii Partidului Socialiștilor, Corneliu Furculiță, a anunțat despre constituirea unei noi majorități parlamentară și a invitat șefa statului, Maia Sandu, la consultări la ora 12:00, fie la Parlament, fie la Președinție.

Ieri, 17 martie, deputatul socialist Vlad Batrîncea anunța că majoritatea parlamentară va înainta un alt candidat la funcția de premier. „Avem mai mulți candidați. Nu putem exclude nici liderul socialiștilor. Nu o să examinăm înaintarea lui Igor Dodon acum. Candidatul nostru va face față tuturor presiunilor. A ocupat funcții importante. Candidatul înaintat de noi este mult mai pregătit. Este apreciat de toți cetățenii Republicii Moldova”, spunea ieri Baltrîncea.

 

 

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram