/VIDEO/ Război în Ucraina, ziua 467: Rusia anunță că a respins o ofensivă. ISW: Prima linie a rușilor e spartă. Prigojin: „Rușine”

/VIDEO/ Chicu a bătut la ușa lui Dodon. TV8 l-a surprins pe fostul prim-ministru la sediul PSRM

18 martie 2021, ora 20:20

Acum câteva ore, Ion Chicu a fost surprins de echipa TV8, intrând în sediul socialiștilor. La ieșire, fostul prim-ministru ne-a spus că și-a propus să facă un proiect politic și deja a început să discute și cu alți lideri politici din țară. Acesta a început să bată pe la ușile partidelor, pentru a face front comun, spune el. A început cu liderul PSRM, pentru că au colaborat, în timp ce el deținea funcția de premier, iar Dodon era șef de stat.

Chicu susține că își propune să aibă discuții și cu alți lideri politici din țara noastră, evident, dacă aceștia vor accepta. Era puțin peste ora 15:00, când în fața sediului PSRM de pe strada Columna s-a oprit o Skoda, din care a coborât Ion Chicu. Fostul prim-ministru ne-a spus că a venit să discute cu liderul socialiștilor, Igor Dodon.

După aproape o oră, Ion Chicu a ieșit din sediul PSRM. Acesta ne-a spus că și-a propus să-și facă un partid politic și deja a început consultările cu alți lideri politici din țară. Chicu susține că prima întrevedere a avut-o cu liderul socialiștilor, pentru că au colaborat în timp ce el deținea funcția de premier.

Totodată, Chicu declară că nu se oprește aici și că va bate și pe la ușa altor partide politice. Am încercat să vorbim și cu liderul socialiștilor, Igor Dodon, însă paznicii ne-au încuiat ușa. Până a fi numit în funcția de prim-ministru, Ion Chicu a fost consilierul prezidențial a lui Igor Dodon în domeniul finanțelor publice.

TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2023 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram