/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și alerta ISW. Ucraina a retras tancurile Abrams de pe linia frontului

/VIDEO/ Un bărbat beat a început să distrugă mașina prietenului său. Incidentul s-a produs într-o parcare auto din Capitală

missing
18 martie 2021, ora 08:46

Și-a băut mințile și a început să distrugă cu pumnii o mașină. Un bărbat s-a certat cu amicul său de pahar și i-a deteriorat automobilul. Incidentul s-a produs într-o parcare din Capitală. Curios este faptul că proprietarul mașinii le-a spus polițiștilor că nu are pretenții față de amicul său. Chiar și așa, cazul a fost înregistrat la poliție, iar agresorul urmează să fie sancționat pentru huliganism. Incidentul a fost filmat de un martor ocular, care a postat filmulețul pe o rețea de socializare.

Incidentul s-a produs, ieri, într-o parcare auto din sectorul Botanica al capitalei. Din imaginile surprinse de un martor ocular, se vede cum bărbatul lovește cu un obiect dur în geamurile automobilului, iar parbrizul este stricat. Totuși, nimeni nu intervine să-l oprească.

După ce a deteriorat geamurile laterale de la două portiere, agresorul a continuat să lovească și în celelalte, până când le-a făcut țăndări.

Curios este faptul că proprietarul automobilului de model Audi nu s-a plâns la Poliție.

Chiar și așa, cazul a fost înregistrat la Inspectoratul de poliție Botanica. Acum, urmează să fie stabilite toate circumstanțele în care s-a produs incidentul. Bărbatul care a deteriorat automobilul riscă să fie sancționat contravențional pentru huliganism.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram