/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

/UPDATE/ Descoperire macabră la Fălești. Corpul unei fete de 16 ani a fost găsit fără suflare într-o pădure

19 martie 2021, ora 12:35

Tragedie la Fălești. Corpul neînsuflețit al unei fete a fost găsit într-o fâșie forestieră. Descoperirea macabră a avut loc în această dimineață, în jurul orei 09:00. 

Contactată de tv8.md, ofițera de presă a IP Fălești, Eugenia Molceanov, a confirmat cazul și a declarat că va veni ulterior cu detalii. Preliminar, oamenii legii susțin că tânăra s-ar fi spânzurat.

UPDATE 12: 35: Poliția din Fălești a fost anunțată la data de 19 martie, ora 00.10, despre faptul dispariției unei minore în vârsta de 16 ani, care a ieșit de la domiciliu la ora 20.00 si nu s-a mai întors.

În urma măsurilor întreprinse de polițiști, aceasta a fost depistată strangulată în fâșia forestieră din apropierea satului Scumpia. Pe corpul ei nu au fost depistate careva semne vizibile de moarte violentă. Pe acest caz a fost pornit un proces penal pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram