/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 816: Sfatul lui Băsescu pentru Moldova, atacuri mortale și navă distrusă! Avertizarea lansată de Estonia

/DOC/ O stradă din Capitală ar putea fi redenumită în „Strada Medicului”

missing
20 martie 2021, ora 12:48

O stradă din Capitală ar putea fi redenumită în strada Medicului, în semna de recunoștință și apreciere pentru doctorii din Republica Moldova. Modificarea a fost propusă de către consilierii fracțiunii Platformei Demnitate și Adevăr. 

„Strada Medicului va începe de la Instituția Medico-Sanitară Publică „Centrul COVID-19” din Chișinău, actualmente strada Ghioceilor 1, și va continua până la strada Vasile Lupu”, se arată în proiect.

Proiectul „cu privire la atribuirea denumirii strada Medicului unei porțiuni din strada Grigore Alexandrescu” prevede și repararea străzii. Inițiativa urmează să fie dezbătut la ședința Consiliului Municipal.

DOC: Iurie Tesa/Facebook

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram