/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/VIDEO/ Fericiți și nu prea. Ce spun moldovenii de Ziua internațională a fericirii

20 martie 2021, ora 20:26

Fericiți și nu prea. Chiar dacă nu se află în topul celor mai fericite popoare, unii moldoveni au o viață împlinită. Faptul că sunt sănătoși, au familie, prietenii, că se trezesc dimineața sunt imboldurile care îi face să se simtă fericiți. Potrivit unui studiu al Organizației Națiunilor Unite, Moldova ocupă locul 65 din 149 de țări privind nivelul fericirii, adică, ne-am afla cam la mijlocul clasamentului. Astăzi este marcată ziua internațională a fericirii și am decis să întrebăm moldovenii dacă, într-adevăr, se bucură de viață.

Domnul Boris are 79 de ani și mai bine de 30 de ani a muncit în poliție, în funcție de anchetator. Bărbatul spune că pentru el, fericirea este puțin mai diferită.

Totuși, cei mai mulți oameni susțin că familia îi face să se simtă împliniți.

Am încercat să aflăm de la oamenii pe care i-am întâlnit în stradă și când anume aceștia sunt cei mai fericiți.

Totuși, nu toți moldovenii se consideră împliniți de viață.

Anul trecut, Moldova s-a plasat pe locul 67 în topul țărilor cu cei mai fericiți oameni. Ziua Internațională a Fericirii este sărbătorită anual pe data de 20 martie.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram