/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

/FOTO/ Circula cu 233 de km/h pe traseul Chișinău - Orhei. Isprava unui șofer din Capitală

missing
22 martie 2021, ora 17:18

Un șofer de 29 de ani, din Capitală, a rămas fără permis de conducere, după ce a fost depistat de polițiști cum circulă cu 233 de km/h, pe traseul Chișinău – Orhei, pe data de 21 martie curent. 

Oamenii legii spun că totul s-a întâmplat în jurul orei 20:00. Șoferul se afla la volanul unui automobil de marca „Mercedes”. „Bărbatul în mod conștient a pus în pericol atât viața sa, cât și a altor participanți la trafic”, se arată într-un comunicat al Poliției.

Pe lângă faptul că a rămas fără permis de conducere, șoferul s-a ales și cu un proces-verbal, cu remitere în judecată. Polițiștii spun că bărbatul mai avea acumulate anterior 13 puncte de penalizare.

De asemenea, astăzi, în apropiere de raionul Criuleni, inspectorii de patrulare au stopat un bărbat de 63 de ani, după ce au depistat că acesta conducea un automobil de marca „Volvo” cu 182 km/h.

Foto: politia.md

Șoferul s-a ales cu un proces-verbal pentru depășirea limitei de viteză fiind sancționat cu amendă și cu aplicarea a cinci puncte de penalizare.

Potrivit poliției, în perioada 19 – 22 martie, peste 1 500 de conducători auto au depășit limita de viteză. Au fost înregistrate zece accidente rutiere, soldate cu 15 persoane traumatizate, iar 41 de șoferi au fost depistați în stare de ebrietate la volan.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram