/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

Președintele raionului Fălești s-a ales cu o cauză penală după ce ar fi fost prins beat la volan

missing
22 martie 2021, ora 14:31

Președintele raionului Fălești, Sergiu Fîntînă, s-a ales cu o cauză penală pe numele său după ce, din nou, ar fi fost prins beat la volan. Acesta a fost stopat în seara zilei de vineri, 19 martie, de un echipaj de poliție din Bălți. 

„Pe numele lui Sergiu Fîntîna a fost pornită o cauză penală în temeiul articolului 264 Cod Penal. Acesta a fost transportat la Spitalul Clinic din Bălți unde i-au fost prelevate probele biologice pentru a stabili daca era sau nu în stare de ebrietate. Dacă expertiza va demonstra că funcționarul se afla în stare de ebrietate la volan, riscă muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 200 la 240 de ore, cu anularea dreptului de a conduce mijloace de transport”, a declarat pentru tv8.md, ofițera de presă a Inspectoratului General al Poliției (IGP), Mariana Bețivu.

Amintim că și luna noiembrie a anunlui trecut presa scria că acesta a fost prins beat la volan. Atunci, Sergiu Fîntîna a negat cu vehemență că ar fi servit alcool înainte să se așeze la volanul mașinii.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram