Război în Ucraina, ziua 168: Ucraina își propune să recucerească Herson până la sfârșitul anului

politic

Igor Grosu discută cu fracțiunile parlamentare și urmează să depună la Parlament programul guvernamental

23 martie 2021, ora 12:10
Distribuie:

Candidatul la funcția de premier, Igor Grosu, a inițiat discuții cu fracțiunile parlamentare. Informația a fost confirmată pentru tv8.md de către purtătoarea de cuvânt a Partidului Acțiune și Solidaritate, Aurica Jardan. Totodată, Grosu va depune la Parlament programul guvernamental. 

Potrivit informațiilor, candidatul la funcția de prim-ministru își va prezenta astăzi, 23 martie, și echipa guvernamentală.

După ce își va depune programul guvernamental la Parlament, urmează să fie stabilită data ședinței Legislativului când acesta împreună cu echipa sa se vor prezenta în fața deputaților.

Precizăm că decretul șefei statului, Maia Sandu, privind desemnarea lui Igor Grosu la funcția de premier a fost declarat constituțional ieri, 23 martie, fiind respinsă sesizarea socialiștilor care au cerut ca decizia președintei să fie declarată neconstituțională.

Pe 16 martie curent, în urma consultărilor șefei statului cu fracțiunile și grupurile parlamentare, președinta Maia Sandu a anunțat că îl înaintează pe liderul interimar al PAS, Igor Grosu, la funcția de premier.

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram