/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/VIDEO/ Ar fi furat bijuterii din aur, argint și bani în sumă de două milioane de lei. Trei bărbați din Chișinău, reținuți

missing
23 martie 2021, ora 15:45

Trei bărbați din Capitală au fost reținuți de oamenii legii fiind bănuiți că au pătruns în zece locuințe și au furat bijuterii din aur, argint, bani și tehnică în valoare de două milioane de lei. Suspecții au fost arestați în apropiere de satul Grătiești, municipiul Chișinău.

Cei trei bărbați s-au dovedit a fi cu vârstele cuprinse între 25 şi 55 de ani. Aceștia au fost anterior judecați pe cazuri similare. Activitatea indivizilor a fost monitorizată timp de două luni. Polițiștii spun că în această perioadă s-au acumulat probe concludente ce ar demonstra complicitatea suspecților în comiterea a cel puțin zece cazuri de furturi din locuințe pe teritoriul mun. Chișinău.

În urma perchezițiilor efectuate în automobilele cu care se deplasau suspecții și la domiciliile acestora, polițiștii au depistat și ridicat bunurile materiale sustrase din locuințe și instrumentele pe care aceștia le utilizau în comiterea infracțiunilor.

Suspecții au fost reținuți pentru 72 de ore în Izolatorul de detenție al Direcției de Poliție a mun. Chișinău și sunt cercetați penal pentru furt în proporții mari. Dacă vor fi găsiți vinovați aceștia riscă închisoare de la cinci la zece ani.

Polițiștii continuă acțiunile speciale de investigație și urmărire penală, pentru documentarea figuranților în comiterea infracțiunilor și stabilirea altor persoane implicate în activitatea infracțională.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram