/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Un copil de numai doi ani, internat în stare gravă la spital după ce un televizor a căzut peste el

missing
24 martie 2021, ora 14:46

Un copil de numai doi ani a ajuns în stare gravă la spital după ce un televizor a căzut peste el. Incidentul s-a produs în seara zilei de duminică, 21 martie, la Bender. În acel moment, băiatul se afla în grija bunicii, în vârstă de 55 de ani.

Bunica se afla la bucătărie, lăsând copilul să se joace într-o altă cameră, timp în care băiatul s-a urcat pe noptiera unde era amplasat televizorul. Copilul a pășit pe raftul de jos al dulapului, iar în acel moment televizorul a căzut peste corpul băiețelului.

Băiețelul a fost internat în secția de terapie intensivă a Centrului Mamei și Copilului din Bender având leziuni grave, fracturi ale craniului, nasului și orificiului ochiului drept.

Potrivit medicilor, copilul se află în stare gravă, însă viața lui este în afara pericolului.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram