/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 799: Groază la Odesa, groapă comună la Cernăuți și atac chimic! Macron e îngrijorat de soarta Moldovei

Un tânăr în scaun cu rotile, jefuit de un escroc, care i-a promis bani pentru reabilitare. Cazul este investigat de polițiști

missing
24 martie 2021, ora 16:31

Un băiat țintuit în scaunul cu rotile a ajuns pradă escrocilor. Tânărul, în vârstă de 24 de ani, originar din Orhei, aduna bani pentru tratament, iar donațiile erau strânse pe un cont bancar. Incidentul a fost relatat pe o rețea socială.

Potrivit tânărului, un bărbat s-a oferit să-l ajute cu un transfer de bani, iar pentru asta a cerut datele cadrului. După mai multe încercări, tânărul a oferit datele, fără a bănui că defat a căzut în plasa unor escroci.

„Acel bărbat a insistat ca să ii ofer datelele de la cardul bancar și datele din spatele cadrului. El a zis că vrea să mă ajute. Vreau foarte mult să merg, acum însă nu am nici o șansă”, susține tânărul.

Contactată de tv8.md, ofițera de presă a IP Orhei, Elena Băestrău a declarat că incidentul este înregistrat, iar oamenii legii au pornit o cauză penală pentru escrocherie.

„La data de 3 martie a fost înregistrat un apel de la un băiat care a declarat că a depistat lipsa unei sume de bani de pe cardul bancar. La momentul de față polițiștii întreprind toate măsurile necesare pentru depistarea persoanelor care se fac responsabile de săvârșirea infracțiunii date”, a menționat Elena Băestrău.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram