/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

Consilierul socialist din Bălți neagă că ar fi ridicat lunar 78 de mii de lei

missing
25 martie 2021, ora 13:14

Consilier municipal din partea Partidului Socialiștilor la Bălți, directorul general al Societății pe Acțiuni „Furnizarea Energiei Electrice Nord”, Serghei Gramma, neagă că ar fi ridicat un salariu lunar de 78 de mii de lei în anul 2020, precum anterior a scris nordnews.md. 

Serghei Gramma a reiterat că se află în funcția de director al Societății pe Acțiuni „Furnizarea Energiei Electrice Nord” din 27 iulie 2020, însă, tot anul trecut, a deținut și funcția de director financiar al companiei și a asigurat interimatul funcției de director general. De menționat, că consilierul a evitat să indice în declarația de avere că a deținut și alte funcții.

Potrivit lui: „cei 393 772 de mii de lei au fost câștigați în decursul a 12 luni ale anului 2020, timp în care a activat la Societatea pe Acțiuni „Furnizarea Energiei Electrice Nord”, și nu în decursul a cinci luni. Iar, astfel, salariul mediu lunar ar fi de peste 32 de mii de lei și nu de peste 78 de mii de lei”.

Menționăm că Autoritatea Națională de Integritate (ANI) s-a autosesizat pe acest caz.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram