Deputatul Partidului Șor Denis Ulanov, care a fost reținuț pentru 72 de ore, a fost eliberat sub control judiciar. Decizia a fost luată de magistrații de la Judecătoria Chișinău, sediul Ciocana. 

Informația a fost confirmată pentru tv8.md de către avocatul deputatului, Aureliu Colenco.

Deputatul Denis Ulanov a fost reținut pentru 72 de ore pe data de 22 martie, după ce deputații au votat pentru ridicare imunității parlamentare.

Denis Ulanov este învinuit de „escrocherie” și ”spălare de bani” în dosarul „frauda bancară”.

Anterior, deputatul s-a declarat nevinovat și a declarat că probele prezentate de procurorul general, Alexandr Stoianoglo, nu demonstrează vinovăția sa.

Tot luni, 22 martie, a fost reținut și deputatul Partidului „Șor” Petru Jardan, care este învinuit de „abuz de serviciu”, în dosarul vizând  concesionarea Aeroportului Internațional Chișinău.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!