Război în Ucraina, ziua 173: Explozii la Zatoka: 3 morți și 2 răniți. Rusia dă acordul ca experții AIEA să meargă la centrala din Zaporojie

politic

Deputații Platformei DA ar putea să-și depună mandatele înainte de termen, în semn de protest. Dinu Plîngău: „Noi am discutat despre asta”

26 martie 2021, ora 20:44
Distribuie:

Deputații din fracțiunea parlamentară a Platformei DA ar putea să-și depună mandatele înainte de termin, în semn de protest față de ultimele evenimente. Despre aceasta a declarat deputatul Dinu Plîngău în cadrul emisiunii „Întreabă Ghețu” de la TV8.

Dinu Plîngău a menționat că ideea a fost deja discutată, dar nu a oferit mai multe detalii.

„Probabil noi o să ne depunem mandatele înainte de termen în semn de protest față de prostia care se întâmplă la moment. Noi suntem oameni realizați. O să aflați la momentul potrivit. Noi am discutat despre chestia asta”, a menționat Dinu Plîngău.

Prezent în platoul emisiunii, deputatul Pro Moldova Vladimir Cebotari a declarat că „Dacă pleacă Litvinenco, după desemnarea unui Guvern și domnul Candu a spus că pleacă. Eu sunt gata să plec, dacă învestim Guvernul și pleacă domnul Grosu. Fac aceeași promisiune”.

Urmăriți mai jos emisiune „Întreabă Ghețu”:

Amintim că anterior, deputatul din partea Platformei DA a menționat că se „gândește la modul serios să plece din Republica Moldova”, după ce îi va expira mandatul de deputat.

Din fracțiunea parlamentară a Platformei DA fac parte 11 deputați – Alexandr Slusari, Dinu Plîngău, Maria Ciobanu, Inga Grigoriu, Liviu Vovc, Stela Macari, Chiril Moțpan, Vasile Năstase, Igor Munteanu, Iurie Reniță și Arina Spătaru.

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram