/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

Raportul Curții de Conturi privind administrarea și întrebuințarea resurselor financiare publice, aprobat de Parlament

missing
26 martie 2021, ora 14:08

Parlamentul a aprobat proiectul de Hotărâre privind Raportul anual 2018 al Curții de Conturi asupra administrării și întrebuințării resurselor financiare publice și a patrimoniului public și Raportul anual 2019 al Curții de Conturi asupra administrării și întrebuințării resurselor financiare publice și a patrimoniului public.

Rapoartele respective au fost prezentate în cadrul ședinței plenare din 19 martie de către Marian Lupu, președintele Curții de Conturi a Republicii Moldova. Acestea analizează și generalizează constatările și concluziile din toate misiunile de audit realizate în perioada septembrie 2018 — septembrie 2019, și respectiv, în perioada septembrie 2019 — septembrie 2020.

Scopul Hotărârii  este de a evidenția principalele constatări și concluzii ale Curții de Conturi, de a atenționa Guvernul cu privire la neregulile și abaterile constatate în procesul de administrare a finanțelor publice și a patrimoniului public, precum și de a propune unele sugestii de îmbunătățire a situației în domeniul supus auditului public extern, promovând astfel responsabilitatea pentru buna guvernare în sectorul public.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram