/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

Vă mai amintiţi de modelul Opel Frontera? Primul vehicul de agrement cu AWD a apărut acum 30 de ani

missing
26 martie 2021, ora 18:14

Lumea automobilelor a fost clar divizată timp de decenii. Pe de o parte, existau mașini confortabile pentru drumurile publice, iar pe de altă parte existau mai multe vehicule puriste pentru condus pe drumuri bătătorite, în special în zona rurală a Angliei sau în spațiile larg deschise ale SUA, de exemplu. Totuși, astfel de mașini rustice nu erau prea distractive de condus pe asfalt. 

Toate acestea s-au schimbat brusc în 1991, deoarece Opel a prezentat primul “vehicul de agrement cu tracțiune integrală” numit Frontera (se traduce drept frontieră din limba spaniolă) la Salonul Auto de la Geneva. Citeşte continuarea pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram