/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 754: Noi bombardamente și Putin în Piața Roșie. Chișinăul nu recunoaște alegerile din Rusia

/VIDEO/ Natalia Morari anunță că ia o pauză: „Urmează cel mai frumos proiect din viața mea”

26 martie 2021, ora 12:45

Realizatoarea emisiunii „Politica” de la TV8, Natalia Morari, a anunțat că se retrage de la pupitrul emisiunii pentru o perioadă scurtă de timp, deoarece urmează cel mai frumos proiect din viața sa. Aceasta urmează să aducă pe lume un copil, dar promite că revine cât de curând. 

La finalul emisiunii din 25 martie curent, Natalia Morari și-a luat rămas bun de la telespectatorii săi, rugându-i să îi țină pumnii și să îi transmită gânduri bune: „Trec prin asta prima dată. Vă mulțumesc și ne revedem cât de curând!”

Natalia Morari a anunțat că este însărcinată, chiar de ziua sa de naștere, pe rețelele de socializare: „Salut 37! Tu ai venit să schimbi totul in viața mea❤️Deja o pot spune deschis – e pentru prima dată când ziua mea de naștere o întâlnesc cu o inimă vie care bate în mine. De acum încolo și pentru totdeauna Universul meu se va împărți la doi. Unora acest dar li se dă ușor, altora – ca mine – mai greu, însă nu există nimic imposibil. Important e să crezi și să nu renunți❤️. Nu știu dacă îmi mai doresc azi altceva decât să devin o mamă bună, ideală oricum n-am cum să fiu”.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram