/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: Odesa și Kiev – supuse atacurilor cu drone. Cel puțin șapte persoane au fost rănite

/Horoscop 27 martie/ Peștii s-ar putea să treacă prin câteva momente mai neplăcute, dar va fi bine

missing
27 martie 2021, ora 08:28

Horoscop 27 martie 2021. Citește horoscopul de azi pentru zodia ta. Pe libertatea găsești Horoscop zilnic cu previziuni în dragoste, bani sau sănătate. Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de azi.

Horoscop Berbec – 27 martie 2021: Ar fi bine să te păstrezi în limitele obișnuite și în acțiuni, și în reacții ca să poți evita exagerările de orice fel. Cu cât ești mai rațional, cu atât vei reuși să controlezi mai bine orice problemă care apare.

Horoscop Taur – 27 martie 2021: S-ar putea să te tenteze multe astăzi, mai ales dorința de a te exprima fără ocolișuri față de cei dragi sau alți apropiați. Problema e dacă vei reuși să rezolvi ceva pe această cale sau nu.

Horoscop Gemeni – 27 martie 2021: Este important să eviți dezamăgirile, reale sau imaginare, pentru că aceste emoții negative te pot împinge spre gesturi nepotrivite față de cei din familie, de exemplu.

Horoscop Rac – 27 martie 2021: S-ar putea să intuiești chiar de la primele ore ale zilei că e mai bine să fii prudent astăzi, dar să nu ții cont de aceste informații, din diverse motive, foarte ușor de găsit.

Horoscop Leu – 27 martie 2021: Răbdarea și calmul ar fi cea mai bună alegere astăzi, indiferent ce problemă apare. Numai că acele două calități sunt dificil de accesat, dacă nu ai deja experiență în acest sens.

Horoscop Fecioară – 27 martie 2021: Va conta la finalul zilei orice gest de bunăvoință pe care vei dori să-l faci față de cei apropiați și nu numai. Și nu e nevoie de gesturi mari, ci de lucruri simple, de moment.

Horoscop Balanță – 27 martie 2021: Poți analiza la rece, și ar fi bine să faci acest lucru, orice problemă care te neliniștește. Dar să nu exagerezi nici în această direcție, ca să nu te trezești cu altele pe cap.

Horoscop Scorpion – 27 martie 2021: Poate că nu e cel mai bun moment ca să intri în discuții delicate cu cei dragi și nici pentru a cere prea mult de la aceștia. Dacă insiști, nu vei obține mare lucru.

Horoscop Săgetător – 27 martie 2021: Este important să ții cont de părerile celor din familie, dar fără să exagerezi. Ești într-un moment bun pentru relațiile cu toți cei dragi, dar cu condiția să nu ceri prea mult de la ei.

Horoscop Capricorn – 27 martie 2021: Ar fi bine să nu te lași cucerit prea tare nici de propriile gânduri, nici de cele ale celorlalți. Momentele delicate pot fi gestionate cu calm și puțin mai multă bunăvoință.

Horoscop Vărsător – 27 martie 2021: Ziua aduce și provocări, și momente agreabile, dar de tine depinde cum anume o vei cataloga la finalul ei. O poți considera bogată în învățăminte utile sau prea gri, ca să poată fi numită o zi plăcută.

Horoscop Pești – 27 martie 2021: S-ar putea să treci prin câteva momente mai neplăcute, care să-ți lase amprenta asupra ta, dar cu puțin efort și ceva mai multă bunăvoință, vei trece peste toate.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram