/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

Un bărbat a fost agresat și jefuit pe o stradă din Hîncești. Făptașii, patru minori

missing
27 martie 2021, ora 10:01

Un bărbat în vârstă de 56 de ani a fost agresat fizic de patru minori în vârstă de 16, 15 și 14 ani. Incidentul a avut loc în seara zilei de vineri, 26 martie, în satul Mingir, raionul Hîncești.

La Serviciul de Gardă al IP Hîncești a parvenit un apelul telefonic de la o femeie din s. Mingir, care a declarat că în strada satului, concubinul său a fost agresat fizic de un grup de persoane, care ulterior i-au luat și geaca în care era îmbracat.

La fața locului s-au deplasat angajații poliției pentru a documenta cazul. În urma audierii victimei și a femeii care a solicitat poliția, s-a stabilit că în jurul orei 21:30, victima, în timp ce se întorcea acasă de la o consăteancă, a fost agresată fizic de un grup de persoane cunoscute, care ulterior i-au furat geaca în care avea 1850 de lei.

În urma măsurilor de investigație, au fost stabiliți agresorii. Este vorba de patru minori, dintre care două fete și un băiat fiind copiii femeii de unde se întorcea bărbatul.

În timpul documentării cazului, minorii au declarat că cunoșteau cu certitudine faptul că bărbatul avea asupra sa bani și, folosindu-se de incapacitatea lui de a se apără, din motiv că se afla în stare de ebrietate avansată, aceștia au decis să profite de situație și să-i fure banii.

Minorii au recunoscut fapta pe care au comis-o. Geaca bărbatului a fost găsită, însă banii erau deja cheltuiți. Toți cei patru minori fac parte din familii social vulnerabile, unii dintre ei deja au mai fost în vizorul poliției și nu sunt la prima abatere.

Poliția investighează toate circumstanțele pentru a stabili sancțiunea persoanelor vinovate.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram