/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

Cadavrul unui bărbat, găsit într-o gospodărie părăsită din Edineț

missing
29 martie 2021, ora 17:29

Într-o gospodărie părăsită din orașul Edineț a fost găsit cadavrul unui bărbat de 36 de ani. Polițiștii spun că pe corpul victimei au fost depistate mai multe leziuni corporale sub formă de plăgi, posibil provocate de un obiect ascuțit.

Pentru investigații, la fața locului s-a prezentat grupa operativă a Inspectoratului de Poliție Edineț, conducerea IP Edineț, procurorul-șef al Procuraturii Edineț și medicul legist.

Totodată, pe caz a fost reținută persoana bănuită de săvârșirea faptei. Este vorba de un tânăr de 33 de ani. La moment, se întreprind acțiuni de urmărire penale întru stabilirea vinovăției acestuia.

Polițiștii au inițiat o cauză penală, iar bănuitul urmează să fie reținut.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram