/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spioni deghizați! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

/FOTO/ Fără permis de conducere și în stare avansată de ebrietate. Doi motocicliști, stopați de polițiști

missing
29 martie 2021, ora 14:02

Polițiștii de patrulare aflați la menținerea ordinii și securității circulației rutiere, au depistat în apropiere de localitatea Horești, raionul Ialoveni, doi motocicliști în stare avansată de ebrietate. Niciunul din bărbați nu deținea  permis de conducere de nicio categorie sau subcategorie.

„A fost stopat conducătorul motocicletei de marcă Alpha, în vârstă de 33 de ani, care era în stare avansată de ebrietate, având o concentrație de alcool în aerul expirat de 0.80 mg/l. Cel de-al doilea motociclist care conducea aceeași marcă de motocicletă, condusă de un bărbat de 29 ani, care la fel era în stare de ebrietate alcoolică, având o concentrație de alcool în aerul expirat de 1.17mg/l”, menționează Inspectoratul Național de Securitate Publică al IGP.

Instanța de judecată urmează să stabilească cum vor fi sancționați cei doi motocicliști.

Sursă foto: IGP facebook

Sursă foto: IGP facebook

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram