/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Peste 9 mii de copii din Chișinău, așteptați la toamnă în clasa întâi! Cum se fac înscrierile

missing
29 martie 2021, ora 12:29

Peste nouă mii de copii din municipiul Chișinău sunt așteptați să pășească toamna aceasta în clasa întâi! Înscrierile se vor face prin intermediul platformei online escoala.md, iar la fel ca în anii precedenți, vor avea loc în două etape. 

Potrivit șefului interimar al Direcției Educație, Andrei Păvăloi, etapa întâi începe joi, 1 aprilie și va dura până în data de 11 iunie. Părinții care nu vor reuși să își înscrie copiii la școală pe parcursul acestor mai bine de două luni, vor avea ocazia să o facă în a doua etapă, între 14 iunie și 30 august. Pentru înregistrare pe platforma escoala.md, este nevoie de buletinul de identitate și certificatul de naștere al copilului. Totodată, părinții vor trebui să completeze o cerere de înscriere în clasa întâi.

Anul trecut, în clasa întâi au mers 8798 de copii din municipiul Chișinău.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram