/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Vot final în Congres și exerciții NATO. Preotul de la înmormântarea lui Navalnîi, pedepsit

Sondaj: Ce formațiuni politice ar ajunge în Parlament, dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri anticipate

missing
29 martie 2021, ora 12:03

Dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri parlamentare anticipate, aproape 35 la sută din alegători, care au participat la  un sondaj, au spus că își vor da votul pentru Partidul Acțiune și Solidaritate. Pe poziția doi se clasează PSRM, pentru care ar vota 26,7 la sută din alegători, conform studiului.  Datele au fost prezentate de către Compania „IMAS”, care publicat rezultatul sondajului „Barometrul Socio-Politic”. 

Totodată, aproape 6 la sută din participanții la sondaj au spus că ar vota pentru Partidul „Șor”, iar 3,9 la sută din respondenți pentru PCRM.

Datele sondajului arată că 13,4 % din participanți nu știu pentru cine și-ar da votul sau nu au vrut să răspundă.

La întrebările din cadrul sondajului au răspuns 1115 de respondenți, care au 18 ani şi peste. Sondajul a fost realizat în perioada 09 – 23 martie 2021.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram