Dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri parlamentare anticipate, aproape 35 la sută din alegători, care au participat la  un sondaj, au spus că își vor da votul pentru Partidul Acțiune și Solidaritate. Pe poziția doi se clasează PSRM, pentru care ar vota 26,7 la sută din alegători, conform studiului.  Datele au fost prezentate de către Compania „IMAS”, care publicat rezultatul sondajului „Barometrul Socio-Politic”. 

Totodată, aproape 6 la sută din participanții la sondaj au spus că ar vota pentru Partidul „Șor”, iar 3,9 la sută din respondenți pentru PCRM.

Datele sondajului arată că 13,4 % din participanți nu știu pentru cine și-ar da votul sau nu au vrut să răspundă.

La întrebările din cadrul sondajului au răspuns 1115 de respondenți, care au 18 ani şi peste. Sondajul a fost realizat în perioada 09 – 23 martie 2021.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!