Peste 3500 de persoane, care s-au infectat cu Covid-19 la locul de muncă, vor primi indemnizația unică de 16 mii de lei. Decizia a fost luat de cabinetul de miniștri în cadrul ședinței Guvernului de astăzi, 30 martie.

„Executivul a decis alocarea sumei de cca 56 milioane de lei autorităților administrației publice centrale şi locale pentru acordarea indemnizațiilor unice pentru personalul infectat cu Covid-19. Prin urmare, 3510 persoane vor primi indemnizația unică de 16 000 de lei”, se arată în comunicatul Executivului.

Banii au fost alocați din Fondul de intervenție al Guvernului. Tot din Fondul de intervenție a Executivului s-a decis alocarea sumei de circa 5,87 milioane de lei către autorităţile administraţiei publice din 10 localități care au avut de suferit de pe urma calamităților naturale din vara anului 2020.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!