/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

Consilierul din Cahul recunoaște că a mințit și că, de fapt, s-a vaccinat în R. Moldova

missing
30 martie 2021, ora 16:33

Consilierul „Partidului Nostru” din raionul Cahul a recunoscut că a mințit când a spus că s-a vaccinat împotriva coronavirusului la Galați, România. Sergiu Rența a spus că a făcut astfel de declarații pentru că a avut emoții când a fost contactat de TV8. 

„Vreau să înțeleagă toată lumea că neavând experiență în comunicare cu mass-media, când am fost contactat de reporterul TV8 din cauza emoțiilor nu am răspuns că într-adevăr m-am vaccinat în Republica Moldova. M-am vaccinat în țară cu vaccinul Pfizer, de bună voie, invitat fiind de medicul de la Cahul. Nu am fost vaccinat pentru careva privilegii”, a declarat consilierul pentru TV8.

După ce președintele „Partidului Nostru”, Renato Usatîi, a cerut consilierului să-și de-a demisia și să-și depună mandatul de membru de partid, Sergiu Rența a spus că o să-și sisteze activitatea în cadrul formațiunii.

Sergiu Rența, în vârstă de 37 de ani, a publicat pe pagina sa de Facebook o captură a certificatului de vaccinare împotriva COVID-19, care are inscripții atât în limba engleză, cât și în limba rusă.

Deși certificatul are inscripții în limba rusă, iar în momentul în care l-a publicat Sergiu Rența a indicat pe rețelele sociale locația Cahul, acesta dă asigurări că a fost imunizat în România.

„Ca cetățean și al României m-am vaccinat în România, vineri. Aici la Galați scriu și în limba rusă”, a spus anterior consilierul pentru TV8. Potrivit certificatului de vaccinare, Sergiu Rența a fost imunizat pe data de 26 martie curent cu un vaccin produs de Pfizer.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram