Consilierul „Partidului Nostru” din raionul Cahul a recunoscut că a mințit când a spus că s-a vaccinat împotriva coronavirusului la Galați, România. Sergiu Rența a spus că a făcut astfel de declarații pentru că a avut emoții când a fost contactat de TV8. 

„Vreau să înțeleagă toată lumea că neavând experiență în comunicare cu mass-media, când am fost contactat de reporterul TV8 din cauza emoțiilor nu am răspuns că într-adevăr m-am vaccinat în Republica Moldova. M-am vaccinat în țară cu vaccinul Pfizer, de bună voie, invitat fiind de medicul de la Cahul. Nu am fost vaccinat pentru careva privilegii”, a declarat consilierul pentru TV8.

După ce președintele „Partidului Nostru”, Renato Usatîi, a cerut consilierului să-și de-a demisia și să-și depună mandatul de membru de partid, Sergiu Rența a spus că o să-și sisteze activitatea în cadrul formațiunii.

Sergiu Rența, în vârstă de 37 de ani, a publicat pe pagina sa de Facebook o captură a certificatului de vaccinare împotriva COVID-19, care are inscripții atât în limba engleză, cât și în limba rusă.

Deși certificatul are inscripții în limba rusă, iar în momentul în care l-a publicat Sergiu Rența a indicat pe rețelele sociale locația Cahul, acesta dă asigurări că a fost imunizat în România.

„Ca cetățean și al României m-am vaccinat în România, vineri. Aici la Galați scriu și în limba rusă”, a spus anterior consilierul pentru TV8. Potrivit certificatului de vaccinare, Sergiu Rența a fost imunizat pe data de 26 martie curent cu un vaccin produs de Pfizer.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!