/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

CSS se întrunește astăzi în ședință. Subiectul privind delapidarea patrimoniului R. Moldova pe teritoriul Ucrainei, pe agendă 

missing
30 martie 2021, ora 08:15

Consiliul Suprem de Securitate se întrunește astăzi, 30 martie, într-o nouă ședință. Pe agendă au fost incluse mai multe subiecte prioritare, anunță Președinția. 

Ședința va începe la ora 11:00, iar membrii CSS urmează să discute despre „gestionarea defectuoasă și delapidarea patrimoniului Republicii Moldova pe teritoriul Ucrainei”.

Un alt subiect care a fost inclus pe ordinea de zi este contracararea contrabandei și a traficului ilicit de droguri.

Ședința va avea loc la Președinție.

Amintim că la ultima ședință a Consiliului Suprem de Securitate a fost discutată situația pandemică din Republica Moldova, atunci fiind făcute mai multe recomandări privind instituirea stării de urgență pentru două săptămâni.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram